Skip to main content
The Fashion label

Retourneren

RETOURNEREN/RUILEN

Je hebt bij The Fashion Label altijd de keuze om je bestelling terug te sturen. Retourneren kan binnen 14 dagen, nadat je je bestelling hebt ontvangen.

Onderstaand retourformulier ontvangen wij graag van jou, zodat wij het retourlabel per email naar je toe kunnen sturen. Kosten van retourzending zijn voor de afzender. Let op: voeg bij je retourpakket onderstaand formulier ingevuld bij, zodat wij weten van wie het retourpakket is. Na ontvangst van je retour storten we het bedrag terug op je bankrekening, welke is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. Het bedrag staat binnen enkele werkdagen op je bankrekening.

Retourformulier

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de artikelen totdat wij deze retour hebben ontvangen. Aan te raden is om het bewijs van verzending te bewaren, zodat er geen twijfel ontstaat. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport van je retourpakket. De terugbetaling hoort binnen maximaal 14 dagen plaats te vinden.

Meld je retour aan via onderstaand formulier:

    De waardering van www.thefashionlabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 169 reviews.
    Chat openen
    1
    Hallo,

    Kunnen wij je helpen? ❤