Skip to main content
The Fashion label

Retourneren

RETOURNEREN/RUILEN

Je hebt bij The Fashion Label altijd de keuze om je bestelling terug te sturen. Retourneren kan binnen 14 dagen, nadat je je bestelling hebt ontvangen. Artikelen uit de sale kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden!

Onderstaand retourformulier ontvangen wij graag van jou, zodat wij het retourlabel per email naar je toe kunnen sturen. Kosten van retourzending zijn voor de afzender. Let op: voeg bij je retourpakket onderstaand formulier ingevuld bij, zodat wij weten van wie het retourpakket is. Na ontvangst van je retour storten we het bedrag terug op je bankrekening, welke is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. Het bedrag staat binnen enkele werkdagen op je bankrekening.

Retourformulier

Geretourneerde artikelen dienen nieuw en ongebruikt te zijn, voorzien van aangehecht prijskaartje en in de originele verpakking te zitten. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd. Let op: om hygiënische redenen mogen oorbellen niet retour worden genomen.

Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de artikelen totdat wij deze retour hebben ontvangen. Aan te raden is om het bewijs van verzending te bewaren, zodat er geen twijfel ontstaat. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport van je retourpakket.

 

Meld je retour aan via onderstaand formulier:

    De waardering van www.thefashionlabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 137 reviews.
    Chat openen
    1
    Hallo,

    Kunnen wij je helpen? ❤