RETOURNEREN/RUILEN

Retourneren

Je hebt bij The Fashion Label altijd de keuze om je bestelling terug te sturen. Retourneren kan binnen 14 dagen, nadat je je bestelling hebt ontvangen. Retouren dien je aan te melden via info@thefashionlabel.nl. Vermeld in je mail je naam, product en de reden van retour. Verdere instructies volgen. Artikelen uit de sale kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden!

Geretourneerde artikelen dienen nieuw en ongebruikt te zijn, voorzien van aangehecht prijskaartje en in de originele ongeopende verpakking te zitten. Let op: om hygiënische redenen mogen oorbellen niet retour worden genomen. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd.

Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de artikelen totdat wij deze retour hebben ontvangen. Aan te raden is om een traceerbare manier van verzending te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren, zodat er geen twijfel ontstaat. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport van je retourpakket.

Kosten van retourzending zijn voor de afzender. Let op: voeg bij je retourpakket je gegevens bij, zodat wij weten van wie het retourpakket is. Na ontvangst van je retour storten we het bedrag terug op je bankrekening, welke is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. Het bedrag staat binnen enkele werkdagen op je bankrekening.