Over ons

Over ons

The Fashion Label is gestart vanuit een hobby. Ik (Jasmine) ben begonnen met sieraden maken, lekker basic vanuit thuis aan de eettafel. Na een grote verzameling handgemaakte armbandjes, oorbellen en kettinkjes, had ik ervoor gekozen om deze via Facebook en markten/braderieën te gaan verkopen. De interesse breidde zich verder uit en ik besloot om de collectie aan te vullen met hippe tasjes. Bij een trendy tas hoort natuurlijk ook een portemonnee en zodoende werd de collectie steeds uitgebreider met accessoires, sjaals en ook dameskleding. Dat werd een succes en ik besloot mijn droom waar te maken en startte een eigen webshop. The Fashion Label was een feit!

Ondertussen ging ik samenwonen met mijn grote liefde en heb ik een eigen werkplek met showroom. Hier kunnen jullie terecht voor het afhalen van bestellingen, maar ook kunnen jullie een kijkje nemen in het gehele assortiment.

Inmiddels gaan de bestellingen heel het land door en komen er ook steeds meer bestellingen uit het buitenland erbij. Alle items worden door mij persoonlijk met zorg gekozen en samengesteld. Mijn doel is om dit nog verder uit te breiden, zodat je voor elke gelegenheid een perfecte, complete outfit kunt samenstellen in de webshop. Samen met mijn partner vormen wij het team achter The Fashion Label!

Ik zie jullie graag terug in de shop. Mocht je toch nog een vraag hebben over ons of wil je iets anders weten, dan kunnen jullie mij bereiken via whatsapp, het contactformulier of stuur een berichtje via de mail of Social Media.


Volg ons ook op Facebook of Instagram pagina. We posten bijna elke dag foto’s van de huidige collectie!

 

close
Lounge Set Adore - Blauw

NIEUWSBRIEF

ABONNEER EN KRIJG €5 KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING! MIS HET NIET!

We spammen niet, beloofd! Lees ons privacybeleid voor meer info.