Skip to main content
The Fashion label

Over ons

Over ons

Hierbij een stukje over ons: The Fashion Label is gestart vanuit een hobby. Ik (Jasmine) ben begonnen met sieraden maken, lekker basic vanuit thuis aan de eettafel. Na een grote verzameling handgemaakte armbandjes, oorbellen en kettinkjes, had ik ervoor gekozen om deze via Facebook en markten/braderieën te gaan verkopen. De interesse breidde zich verder uit en ik besloot om de collectie aan te vullen met hippe tasjes. Bij een trendy tas hoort natuurlijk ook een portemonnee en zodoende werd de collectie steeds uitgebreider met accessoires, sjaals en ook dameskleding. Dat werd een succes en ik besloot mijn droom waar te maken en startte een eigen webshop. The Fashion Label was een feit!

Volg ons ook op Facebook of Instagram pagina. We posten bijna elke dag foto’s van onze collectie!

Hoe het verder ging

Ondertussen ging ik samenwonen met mijn grote liefde en heb ik een eigen werkplek met magazijn. Hier kunnen jullie terecht voor het afhalen van bestellingen, maar ook kunnen jullie een kijkje nemen in het gehele assortiment. Inmiddels zijn wij ook trotse ouders geworden van een prachtig zoontje. Hij maakt elke dag leuker!

Inmiddels gaan de bestellingen heel het land door en komen er ook steeds meer bestellingen uit het buitenland erbij. Alle items worden door mij persoonlijk met zorg gekozen en verpakt. Mijn doel is om dit nog verder uit te breiden, zodat je voor elke gelegenheid een perfecte, complete outfit kunt samenstellen in de webshop. Samen met mijn partner vormen wij het team achter The Fashion Label.

Wil je meer over ons te weten komen? Volg ons dan op Instagram. Hier plaatsen we geregeld berichtjes en soms ook een kijkje in ons privé leven!

Ik zie jullie graag terug in de shop. Mocht je toch nog een vraag hebben over ons of wil je iets anders weten, dan kunnen jullie mij bereiken via whatsapp, stuur een berichtje via de mail of Social Media.

De waardering van www.thefashionlabel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 169 reviews.
Chat openen
1
Hallo,

Kunnen wij je helpen? ❤