Veelgestelde vragen

HOEVEEL VERZENDKOSTEN MOET IK BETALEN ALS IK BESTEL BIJ THE FASHION LABEL?
Bijna alle sieraden en accessoires passen door de brievenbus. De verzendkosten zijn € 3,95 voor verzenden binnen Nederland.
Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, bedragen de verzendkosten € 6,95.

VERZENDEN JULLIE OOK NAAR HET BUITENLAND?
Ja, wij verzenden ook naar het buitenland. Hiervoor hanteren wij de tarieven van PostNL.

HOE KAN IK BETALEN?
Betalen kan via iDeal, Giropay, Bancontact, PayPal en Sofort Banking.

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?
The Fashion Label streeft ernaar je bestelling binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. Houd er rekening mee dat sieraden die op maat gemaakt worden iets langer kunnen duren. We streven ernaar deze binnen 10 werkdagen te verzenden.

KAN IK MIJN BESTELLING ERGENS ANDERS LATEN BEZORGEN?
Je kunt bij het plaatsen van je bestelling een ander afleveradres invullen. Je bestelling wordt dan op dit adres bezorgd.

KAN IK MIJN BESTELLING AFHALEN?
Afhalen is mogelijk. Kies bij het afronden van je bestelling voor Afhalen. Zodra je bestelling betaald en verwerkt is, sturen wij je een bericht wanneer je bestelling klaar ligt. Je kunt je bestelling vervolgens op afspraak komen ophalen.

WAAR KAN IK MIJN KORTINGSCODE INVULLEN?
In je winkelmand vind je een vakje kortingscode. Hier kun je je kortingscode invullen. Let op: je kunt maar één kortingscode per bestelling gebruiken.

IK WIL MIJN BESTELLING RETOUR STUREN. WAT MOET IK DOEN?
Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Retouren dien je aan te melden via info@thefashionlabel.nl. Vermeld in je mail je naam, product en de reden van retour. Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Aan te raden is om een traceerbare manier van verzending te gebruiken en het bewijs van verzending te bewaren, voor het geval er iets mis zou gaan.

Let op: het retourneren van oorbellen is om hygiënische redenen niet mogelijk.

IK HEB EEN BLOG. KAN IK MET JULLIE SAMENWERKEN?
Wij werken regelmatig samen met bloggers en staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. We krijgen echter veel vragen, waardoor we genoodzaakt zijn een selectie te maken. Mail ons op info@thefashionlabel.nl voor de mogelijkheden.