Skip to main content

Kleed jezelf met By Clara: enkele tips op een rij

Weet je niet hoe je jezelf moet kleden met de vorm van jouw lichaam? Dan ben je niet de
enige. Veel mensen struggelen met het vinden van de juiste kleding, waardoor niet iedereen zich passend kleed voor het lichaam. Een misstap is daarom zo gedaan. Het is daarom goed om te bekijken welke kledingstukken bij welk lichaamstype horen, zodat jij vanaf nu de show kunt stelen tijdens de dagelijkse werkzaamheden of een dagje uit. Lees snel verder en kleed jezelf met dameskleding van het merk By Clara.

Jouw lichaamstype bepaalt het uitgangspunt

Er zijn veel verschillende lichaamstypen terug te zien in het straatbeeld. Je kunt ze indelen in meerdere categorieën, waarbij je onder andere kunt kijken naar dun of voller. Ook de taille, heupen en andere delen die vorm geven kunnen een grote rol spelen. Je moet daarom altijd eerst kijken naar jouw eigen lichaam, zodat je kunt ontdekken waar jij kunt accentueren. Van hieruit kun je ook verder kijken naar de kleding van By Clara. Er is namelijk voor ieder lichaamstype voldoende te vinden om de juiste uitstraling te krijgen en de pluspunten van jouw lichaam meer naar voren te laten komen.

Vormen accentueren voor meer stijl

Als je van jezelf wat meer vormen hebt, wil je deze het liefste zo goed mogelijk accentueren. Deze accenten zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw taille beter te zien is of dat je juist meer nadruk legt op de vorm van de heupen. Het is daarbij vooral belangrijk dat je niet voor de kledingstukken gaat die van zichzelf geen vorm hebben. In plaats daarvan kun je bijvoorbeeld kijken naar de Maxi Dress Leopardprint. Deze geeft jou de mogelijkheid om jouw taille uit te laten komen, waardoor andere vormen iets minder zichtbaar worden.

Breng meer rondingen in jouw lichaam

Als je juist minder vormen van jezelf hebt, wil je wellicht juist voor meer vormen zorgen. Ook dit is mogelijk met de kleding van By Clara. Een ruffles rokje kan jou bijvoorbeeld helpen om er iets breder uit te zien. Ook het By Clara shirt Silvie kan hiermee goed gecombineerd worden. Doordat het wijder valt, krijg je automatisch meer vorm in jouw lichaam. Het is daarbij wel verstandig om op te blijven letten hoe jouw lichaam zich precies verhoudt. Zo zorg je er namelijk voor dat je altijd de juiste rondingen krijgt en er goed uit ziet.

De juiste balans

Zorg er te allen tijde voor dat er een goede balans is tussen de kledingstukken en jouw
lichaam. Jouw lichaamstype wil je immers benutten en daarbij wil je niet te veel doen. Als je bijvoorbeeld je taille accentueert, wil je niet op andere punten te veel doen. Als je boven en onder rondingen wilt krijgen, moet je er ook voor zorgen dat je bij jouw taille niet te veel doet. Je kunt daarom ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over een kledingstuk.

Leave a Reply

De waardering van www.thefashionlabel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 81 reviews.